Akreditovaná zkušební laboratoř č. 1254
Analýzy potravin, mikrobiologie
- Mikrobiologické analýzy - potravin, potravinových doplňků dle platné legislativy
- Mléko - stanovení tuku, močoviny, bílkovin
- Kmín - stanovení silic
- Stanovení sušiny, tuku, bílkovin, cukru, vlákniny
- Stanovení rizikových kovů - Hg, Cd, Pb, Cr, Ni, Zn, As
- Stanovení makroprvků – P, K, Ca, Mg, Na
- Stanovení homogenity
MIKROBIOLOGIE:
Hygiena potravinářských provozů:
- Stěry – Celkový počet mikroorganismů (CPM), Salmonella spp.
- Celkový počet mikroorganismů
- Escherichia coli
- Koliformní bakterie
- Enterobacteriaceae
- Staphylococcus aureus
- Clostridium Perfringens
- Bakterie redukujici sulfity za anaerobnich podminek
- Plísně + kvasinky
- Salmonella spp.
- Listeria monocytogenes