Analýzy potravin, mikrobiologie

POTRAVINY:EKO-LAB Žamberk spol. s r.o. provádí rozbory potravin a potravinových doplňků

  • Mikrobiologické analýzy - potravin, potravinových doplňků dle platné legislativy
  • Mléko - stanovení tuku, močoviny, bílkovin, inhibičních látek
  • Kmín - stanovení silic
  • Stanovení sušiny, tuku, bílkovin, cukru, vlákniny
  • Stanovení rizikových kovů - Hg, Cd, Pb, Cr, Ni, Zn, As
  • Stanovení makroprvků – P, K, Ca, Mg, Na
  • Stanovení homogenity

MIKROBIOLOGIE:

Hygiena potravinářských provozů:

  • Stěry – Enterobacteriaceae, celkový počet mikroorganismů (CPM)

Mikrobiologické analýzy:Mikrobiologie

  • Salmonella spp.
  • Listeria monocytogenes
  • Enterobacteriaceae
  • Enterokoky – kaly
  • Pseudomonas aeruginosa
  • Staphylococcus aureus
  • Clostridium Perfringens
  • Koliformní bakterie
  • Termotolerantní koliformní bakterie
  • Escherichia coli
  • Celkový počet mikroorganismů
  • Plísně + kvasinky
  • Bacilus cereus

nezávazná poptávka

EKO-LAB Žamberk spol. s r.o.

Zemědělská 1004, 564 01 Žamberk